Touwmuseum “De Baanschuur” kent ‘Vrienden van Het Touwmuseum’. De Vrienden zetten zich in voor de instandhouding en uitbreiding van de collectie van Het Touwmuseum. U kunt het museum steunen door lid te worden:

  • een Goede vriend: vanaf €15,00 per jaar (geldig voor één persoon, op naam)
  • een Gezinsvriend: vanaf € 25,00 per jaar (geldig voor maximaal twee volwassenen (op naam), en kinderen tot 18 jaar, allen woonachtig op hetzelfde adres).
  • een Bijzondere vriend: minimaal € 25,– per jaar (geldig voor één persoon, op naam)

Een vriend krijgt: GRATIS entree, GRATIS toegang tot Historische Lezing, GRATIS toegang bij OPEN HUIS bij Touwfabriek van der Lee, Een digitale nieuwsbrief.

Hoe kan ik Vriend worden?

De makkelijkste manier om je als Vriend op te geven is een email te sturen naar info@touwmuseum.nl met daarin uw adresgegevens en onder vermelding van: Ja, ik word Vriend van Het Touwmuseum. Wij kunnen u natuurlijk ook een inschrijfkaart toesturen per post. Ook kunt u zich in het museum aanmelden als Vriend. De Vriendschap gaat in vanaf het moment van dat wij uw inschrijving ontvangen. De start datum staat op de eerste dag in de maand dat de inschrijving heeft plaatsgevonden.

Vriendenpas

Na de inschrijving krijg u een Vriendenpas toegestuurd.

Cadeau Vriendschap

Kan ik een Vriendschap cadeau geven?

  • Je kunt een Vriendschap cadeau geven door je gegevens van zowel de ontvanger als jezelf in te vullen. Je ontvangt een bevestiging van de Vriendschap die je cadeau hebt gedaan.

Betaling geschiedt door middel van het invullen van een acceptgiro.